Lej et safaritelt

Teltovernatning uden besværet med at sætte teltet op, prøv vores store safaritelte, det hele er sat op og klar til brug. Kom og få en fed ferie i telt uden alt besværet!

Safaritelt

Vores safaritelte er meget populære blandt børnefamilier. Her får børnene teltturen de drømmer om, mens mor stadig kan få en rigtig seng at sove i og far kan stå oprejst over det hele.

I teltet er der faste gulve, to køjesenge og en dobbeltseng i separate rum. Samt en pallesofa med 2 sovepladser i opholdsrummet. Der er også et lille køkken med rent rindende koldt vand og de mest basale køkkenting, samt køleskab og el-kande og kaffemaskine. Medlavningen skal dog foregå i vores fælleskøkkener.

Priserne er for 4 personer, men det er muligt at tilkøbe 4 ekstra personer.

Se priser & tilbud »

Udstyr i Safaritelt

Safariteltet er udstyret med:

  • Madrasser, puder og dyner.
  • Bord og stole
  • En kasse med begrænset køkkenudstyr til brug i vores køkkener på pladsen.
Se aktiviteter på pladsen »

Yderligere information

Når I lejer jer ind i et safaritelt på campingpladsen er det med alt inkluderet. Overnatningsgebyr, miljøafgift, 4 kWh strøm pr. dag, fri adgang til badeland (når det er åbent). Slutrengøring kan tilkøbes for 400,-.

I skal selv medbringe sengelinned, ellers er det også muligt at leje dem i receptionen. Da vi ofte får mange henvendelser er det en god idé at bestille i god tid, teltene er meget efterspurgte.

Vores safritelte er meget populære, så det er en god ide at booke i god tid.

Se selve pladsen »