Lej et safaritelt

Teltovernatning uden besværet med at sætte teltet op, prøv vores store safaritelte, det hele er sat op og klar til brug. Kom og få en fed ferie i telt uden alt besværet! Bemærk at man i uge 28, 29, og 30 kan teltene kun lejes fra lørdag til lørdag.

Safaritelt

Vores safaritelte er meget populære blandt børnefamilier. Her får børnene teltturen de drømmer om, mens mor stadig kan få en rigtig seng at sove i og far kan stå oprejst over det hele.

I teltet er der faste gulve, to køjesenge og en dobbeltseng i separate rum. Samt en pallesofa med 2 sovepladser i opholdsrummet. Der er også et lille køkken med rent rindende koldt vand og de mest basale køkkenting, samt køleskab og el-kande og kaffemaskine. Medlavningen skal dog foregå i vores fælleskøkkener.

Priserne er for 4 personer, men det er muligt at tilkøbe 4 ekstra personer.

Se priser & tilbud »Se prislister »

Udstyr i Safaritelt

Safariteltet er udstyret med:

  • Madrasser, puder og dyner.
  • Bord og stole
  • En kasse med begrænset køkkenudstyr til brug i vores køkkener på pladsen.
Se aktiviteter på pladsen »

Yderligere information

Når I lejer jer ind i et safaritelt på campingpladsen er overnatningsgebyr for 4 personer, varmt vand i vores servicebygninger, fri adgang til badeland (når det er åbent). Slutrengøring kan tilkøbes for 400,-. Strøm afregnes efter måler og der kommer et miljøtillæg på 10,- pr. person, pr. døgn oveni prisen. Der kan tilkøbes ekstra overnatning for yderligere 4 personer i safariteltene.

I skal selv medbringe sengelinned, ellers er det også muligt at leje dem i receptionen. Da vi ofte får mange henvendelser er det en god idé at bestille i god tid, teltene er meget efterspurgte.

Vores safritelte er meget populære, så det er en god ide at booke i god tid.

Se selve pladsen »