GENERELLE BETINGELSER

Lejebetingelser:

Ankomst- og afrejsetidspunkter udlejningsenheder
Ankomst/nøgleudlevering fra kl. 15.00
Afrejse/nøgleaflevering senest kl. 11.00, hvis man selv gør rent er
afrejse først kl. 12
Ankomst- og afrejsetidspunkter for pladser og teltpladser
Ankomst fra kl. 14.00
Afrejse senest kl. 12.00

Bemærk: Ankommer du udenfor vores åbningstid, kan du altid tjekke ind via vores self-tjek in (ikke udlejningsenheder) eller via vagttelefonen 20269552 indtil kl. 23.00. Du er også altid velkommen til at kontakte receptionen, så gør vi ankomstmateriale klar til dig. Se evt. aktuelle åbningstider her.
Bemærk! Reservationen bortfalder hvis De ikke ankommer på ankomstdatoen eller pr. telefon har aftalt andet ankomsttidspunkt.

Inventar for udlejningsenheder
Alle udlejningsenheder har dyner og puder samt havemøbler og grill. Enhederne med køkken er udstyret med diverse køkkentilbehør. Hytterne har fladskærms tv.

Pladser
Alle strømpladser har 10-16 amp med CEE-stik. Teltpladser uden strøm ligger i et åbent unummereret grønt område.

Huskeliste for udlejningsenheder
• I skal selv medbringe sengelinned, håndklæder, viskestykker, karklude, sæbe, toiletpapir og opvasketabt til de udlejningsenheder med opvaskemaskine. Bemærk! Det er ikke tilladt at benytte hovedpude, dyne m.m. uden at bruge sengelinned. Vi forbeholder os ret til at kræve et gebyr for vask af disse, hvis det konstateres, at dette har fundet sted.
• Der må ikke ikke medtages husdyr i udlejningsenhederne, med mindre der er booket en speciel enhed til dette.
• Rygning er ikke tilladt i udlejningsenhederne, hvis der ryges i en udlejningsenhed, kan lejer blive påkrævet et beløb for eventuel ekstra rengøring.
• Slutrengøring kan tilkøbes, men opvask, tømning af evt. opvaskemaskine og generel oprydning inde og ude skal altid foretages af gæsten.

Forbrugsomkostninger
Prisen på det lejede inkludere, varmt vand i køkken og bad samt fri entre i poolområdet i dennes åbningsperiode. Strøm betales efter måler.
Bemærk: Elbiler må kun lades op på de opstillede ladestandere, afregning sker via appen Spirii.

Priser for leje af høj stol, weekendseng, linnedpakke m.v. (bør forudbestilles, grundet begrænset antal)
Dag Uge
Høj stol: kr. 35,00 kr. 150,00
Weekendseng kr. 35,00 kr. 150,00
Linnedpakke inkl. Håndklæder kr. 85,00 kr. 85,00
Eget badeværelse kr. 165,00 kr. 1100,00
Ekstra køleskab uden fryser kr. 55,00 kr. 300,00
Borde bænkesæt kr. 35,00 kr. 150,00
Cykler kr. 55,00 kr. 300,00

Generelle regler for Camp Hverringe:
Lejer er forpligtet til at overholde bestemmelserne i campingreglementet.
Der skal være ro på pladsen mellem kl. 23.00-07.00
Der må kun parkeres én bil ved hver enhed, både på trailer skal booke en bådplads separat til dette.
Får i gæster på Camp Hverringe, skal de parkere på gæsteparkeringen, samt melde deres ankomst i receptionen og betale dagsbillet. Ikke betalende besøgende bortvises omgående.

Generelle betingelser i forbindelse med køb af ophold på Camp Hverringe
§ 1 Deltagere / anvendelse
Udlejningsenheden må ikke bebos eller anvendes af flere personer end det indtastede antal personer ved booking, hvilket inkluderer børn. Aftale om at holde sammenkomster med flere personer end angivet ved booking skal ind indgås med udlejer. Hunde skal være anmeldt og påført faktura.

§ 2 Rengøring og skader
Lejer er forpligtet til at renholde det lejede og skal ved lejemålets afslutning efterlade dette i ryddelig stand. Affald i affaldscontainer, evt. linned samles på gulvet, køleskab og fryser tømmes og tørres af, service vaskes op og stilles på plads. Storskrald skal lejer selv bortskaffe. Ovn og komfur er rengjort efter brug, døre og vinduer er lukkede, alle møbler og service er i udlejningsenheden som ved ankomst. Vælger man selv at gøre rent, er afrejse først kl. 12. Lejer er ligeledes forpligtet til at erstatte alle selvforvoldte skader. Skulle der opstå skader, er lejer forpligtet til omgående at underrette Receptionen om dette. Udlejer forbeholder sig retten til at eftersende regning i tilfælde af skader, bortkommet inventar eller generelt misligholdelse.
Hvis eventuelle nøgler til udlejningsenhed bortkommer, betales der før afrejse et gebyr på kr. 500,00

§ 3 Reklamationer
Evt. reklamationer i forbindelse med opholdet skal straks meddeles i Receptionen.

§ 4 Betalingsbetingelser
25 % af lejebeløbet betales ved booking.
Senest 28 dage før ankomst betales restbeløbet.
Ved reservation senere end 28 dage før ankomst betales totalbeløbet ved booking.

Husk at det er muligt at betale online ved at logge ind med kundenummer samt bookingnummer. For onlinebetaling klik her.
BEMÆRK: Hvis betaling ikke sker rettidigt, forbeholder vi os ret til at annullere reservationen uden forudgående varsel.

§5 Afbestilling, fortrydelsesret, ændringer, aflysning og tilbagebetaling

Vi tilbyder 3 forskellige afbestillingsmuligheder. Du kan vælge mellem basic, standard eller flex. Valget skal træffes senest 7 dage fra reservationstidspunktet. I tilfælde af at der er mindre end 7 dage til ankomst, er det ikke muligt at købe en afbestillingspakke. Ændring af en reservation betyder annullering, ændring af indkvarteringstype eller datoerne for dit ophold, fratrukket antal af gæster eller annullering af yderligere køb. Vi gør opmærksom på, at standard og flex er en dynamisk service, som udregnes efter det samlede beløb for dit ophold.

Fravalg af afbestillingspakken: Hvis du ikke køber en afbestillingspakke, har du ikke mulighed for at ændre din booking, bortset fra antal personer eller flytning af reservationen med en dag eller to, hvor det samlede beløb ikke ændres. Du er forpligtet til at betale det fulde beløb for opholdet, selvom du afbestiller.
Basis afbestillingspakke: Her får du mulighed for at ændre boligtype eller flytte bookingen til helt andre datoer. Hvis du ikke har en bestemt dato, du ønsker at flytte dit ophold til, har du med Basis afbestillingspakken mulighed for at lade pengene stå og så bruge dem på et senere tidspunkt i indeværende år. Pengene kan ikke udbetales og kan kun bruges til at betale for et nyt ophold i indeværende år. Der fratrækkes et ekstra administrationsgebyr på 250 kr., når der foretages en ny booking af de resterende penge. Basis pakken kan ikke bestilles til sæsonpladser. Pakken koster 100 kr
Standard afbestillingspakke: Med standard kan du også ændre eller afbestille op til 30 dage før ankomst. Vi gør dog opmærksom på, at der er et administrationsgebyr på 150 kr. pr. ændring/afbestilling, pr. booking. Ændringer af opholdet kan kun foretages telefonisk eller skriftligt og er først gældende fra den dag, det er modtaget i receptionen. Prisen på standardafbestillingspakken refunderes IKKE ved ændring eller aflysning. I tilfælde af afbestilling med mindre end 30 dage til ankomst, vil der ikke blive foretaget nogen tilbagebetaling, dog vil det være muligt at lade pengene stå og så bruge dem på et senere tidspunkt i indeværende år. Pengene kan ikke udbetales og kan kun bruges til at betale for et nyt ophold i indeværende år. Standardpakken kan ikke bestilles til sæsonpladser. Pakken koster 10% af den samlede bookingpris.
Flex afbestillingspakke: Med Flex kan du ændre og afbestille helt frem til klokken 12.00 dagen før ankomst. Vi gør dog opmærksom på, at der er et administrationsgebyr på 150 kr. pr. ændring/afbestilling, pr. booking. Ændringer af opholdet kan foretages telefonisk eller skriftligt og er først gældende fra den dag receptionen modtager dem. Prisen på Flex-pakken refunderes ikke i tilfælde af ændring eller aflysning. Flex-pakken kan ikke bestilles til sæsonpladser. Pakken koster 15% af den samlede bookingpris.

Hvad gælder, hvis du ønsker at afbryde dit ophold? Er du påbegyndt dit ophold, og du af en eller anden grund er nødt til at afbryde det, refunderes der ingen penge, uanset om du har valgt standard eller flex. Her anbefaler vi i stedet at tjekke, om din egen rejseforsikring dækker det.
Under opholdet: Ved akut sygdom, ulykke eller dødsfald i den nærmeste familie skal du være opmærksom på at være dækket af din private rejseforsikring. Vores afbestillingsbeskyttelse dækker IKKE hvis du bliver nødt til at afbryde dit ophold.
Fortrydelsesret og refusion: Vi gør opmærksom på, at din reservation ikke er omfattet af forbrugeraftalelovens regler om fortrydelsesret. Salg af overnatning (sommerhuse, sommerhuse, camping mv.) er omfattet af en særlig undtagelsesbestemmelse i forbrugeraftalelovens § 18, stk. 12. Den foretagne reservation er således ikke omfattet af 14 dages fortrydelsesret.
Fortrydelsesret og refusion
Vi gør opmærksom på at jeres booking ikke er omfattet af Forbrugeraftalelovens regler om fortrydelsesret. Salg af overnatning (hytter, sommerhuse, camping mm.) er omfattet af en særlig undtagelsesbestemmelse i Forbrugeraftalelovens prgf 18 stk 2 nr 12. Den foretagne booking er således ikke omfattet af en 14 dages fortrydelsesret.

§ 6 § 6 Force majeure
Lejeaftalen kan opsiges uden varsel fra Camp Hverringes side, som følge af force majeure, vulkanudbrud, (natur)katastrofer, brand, krig og krigshandlinger, fjendtligheder eller enhver form for lokal eller national nødsituation, invasion, efterlevelse af ordrer eller anmodninger fra nationale eller provinsielle myndigheder, havnemyndigheder eller andre offentlige myndigheder, regeringsbestemmelser eller -indgreb, militæroperationer, borgerkrig eller terrorisme, (biologisk, kemisk eller atomar) eksplosion, oprør, optøjer, opstand, strejke, civil ulydighed (eller væsentlig eller betydelig trussel om eller berettiget frygt for enhver af de førnævnte begivenheder), epidemiske sygdomme, indskrænkning af transportfaciliteter, lukning af lufthavne eller enhver anden ekstraordinær og katastrofal begivenhed, omstændighed eller nødsituation, der gør det umuligt eller ulovligt for gæster eller forhindrer gæster i at rejse til eller at opholde sig på overnatningsstedet.

§ 7 Kommunikation og markedsføring
Lejers kontaktoplysninger er fortrolige og videregives ikke til andre, Camp Hverringe må benytte dine kontaktoplysninger til markedsføring af relevante tilbud og ydelser via e-mail og sms.
Du har til enhver tid mulighed for at fravælge at modtage informationer fra Camp Hverringe ved at sende en mail til info@camphverringe.dk

§ 8 På grund af Coronasituationen er der forskellige restriktioner på pladsen, som skal overholdes. Overtrædes disse kan det føre til bortvisning. Restriktionerne kan også betyde at nogle aktiviteter og faciliteter er lukkede. Da vi ikke er herre over situationen , vil dette vil ikke give ret til afslag eller kompensation og det vil være de almindelige afbestillingsbetingelser der gælder og derfor anbefaler vi at man tegner en LUX afbestillingsbeskyttelse eller tjekker med sit forsikringsselskab, hvordan man er stillet.

§ 9 Ungdomsgrupper
Aldersgrænse på minimum 20år for grupper fra/på 3 personer og opefter. Dette gælder naturligvis ikke for unge mennesker der holder ferie med deres forældre/familie eller 2 unge mennesker, som vil leje noget sammen. Der kan ved forudgående aftale med Camp Hverringe laves særlige aftaler for grupper under 20år, dette gøres ved direkte kontakt til receptionen. Kontrolbesøg kan forekomme.

§10 Trykfejl
Der tages forbehold for evt. billed- og trykfejl.

§ 11 Insekter/smådyr
Camp Hverringe gør særligt opmærksom på, at campingpladsen ligger i et naturområde. Naturligvis kan der forekomme insekter og andre smådyr. Dette er en naturlig del af campingpladsens omgivelser og derfor ikke noget Camp Hverringe kan gøre noget ved. Skulle der forekomme et ekstremt insektangreb i udlejningsenheden, eller på den lejede plads, kontakt da Camp Hverringe, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.