På ferie i campingvognen

Skal du holde ferie med campingvogn, så har Camp Hverringe mange skønne pladser at vælge imellem. Nyd udsigten over Storebælt, eller skal børnene være tæt på legepladsen? Vil I gerne være tæt på servicebygningerne, eller måske bare være på en stille plads hvor I kan nyde stilheden og de mange grønne områder? Vi kan tilbyde det hele her på Camp Hverringe.

Pladser til campingvogn

Vi har forskellige typer campingpladser til campingvogne. Fælles for dem, er de næsten alle er minimum 100 kvadratmeter og de har alle strømtilslutning.

Nogle pladser har desuden afløb og andre igen har både vand og afløb.

Som udgangspunkt er det sådan at jo bedre beliggenhed i forhold til udsigt, jo bedre pladskategori.

Vi har også plads til store vogne og telte, men vi anbefaler I kontakter os, hvis jeres vogn er meget stor, så vi kan finde den helt rigtige plads til den.

Campingpladsen strækker sig over 20 hektar og derfor er der på samme tid mulighed for en rolig plads ved vandet eller en plads lige ud til vores legeplads.

Se pladsoversigt »Se pladskategorier »

Yderligere information

I alle vores overnatninger er der inkluderet overnatningspriser, varmt vand, fri adgang til vores opvarmede pool, i dennes åbningsperiode. Strøm betales efter måler. Dertil kommer 10,- i miljøgebyr pr. person pr. døgn.

Vores campingplads ligger lige ud til børnevenlige Bøgebjerg Strand og en 15 minutters køretur fra Kerteminde.

Se pladsen>>Se oplevelser på pladsen >>Beregn priser >>Se tilbud >>