Bøgebjerghytter

Bøgebjerghytterne er en lille klynge bestående af 10 hytter, som ligger midt på pladsen, med kort vej til alle faciliteter. Der finde 2 typer: Bøgebjerg I (15 kvm) og Bøgebjerg II (20 kvm)

Bøgebjerg I

Bøgebjerg I hytterne er 15 m² og har plads til 4 personer – 2 voksne og 2 børn. Hytterne er indrettet med køkken/opholdsrum. Det lille køkken har spiseplads, hyggekrog med sofa og fladskærms-TV. Sofaen kan slås ud til sovesofa. Strøm koster 25,- pr. døgn.

Se priser & tilbud »

Om Bøgebjerg I hytterne

Der er et hyggeligt lille køjerum til børnene. Køkkenet er udstyret med vask (med koldt og varmt vand), kogeplader, kaffemaskine, køleskab og køkkengrej. Hytterne har også en skøn terrasse med havemøbler, grill og parasol. Der er dyner og puder i hytten, men I skal selv medbringe sengelinned. Linned kan også lejes i receptionen hvis nødvendigt. Det er en god idé at bestille i forvejen.
Se plantegning over hytten HER

Bøgebjerg II

Bøgebjerg II hytterne er 20 m² og har plads til 6 personer – 2 voksne og 4 børn. Hytterne er indrettet med køkken/opholdsrum. Det lille køkken har spiseplads, hyggekrog med sofa og fladskærms-TV. Sofaen slås ud til sovesofa. Der er et hyggeligt lille køjerum til børnene. Strøm koster 25,- pr. døgn.

Se priser & tilbud »

Om Bøgebjerg II hytterne

Køkkenet er udstyret med vask (med koldt og varmt vand), kogeplader, kaffemaskine, køleskab og køkkengrej. Hytterne har også en skøn terrasse med havemøbler, grill og parasol. Der er dyner og puder i hytten, men I skal selv medbringe sengelinned. Linned kan også lejes i receptionen hvis nødvendigt. Det er en god idé at bestille i forvejen.

Se plantegning over hytten HER

Yderligere information

Alle hytter er røgfri. Hytteophold med hund er kun muligt i enkelte hytter, og man bedes venligst kontakte receptionen for ophold med hund.
Når I lejer jer ind i hytterne på campingpladsen er alt inkluderet. Overnatningsgebyr, varmt vand i vores servicebygninger samt fri adgang til badeland i dennes åbningstid. Strøm betales efter måler og der kommer et miljøtillæg på 10 pr. person, pr. døgn oveni prisen.

Se prisliste