SOMMERFERIE PÅ FYN

Velkommen til Camp Hverringe – naturskøn campingplads ved Storebælt.

Aktiv sommerferie på Fyn

Drømmer du om en sommerferie med sjove aktiviteter for hele familien er Camp Hverringe ved Kerteminde det perfekte udgangspunkt. I løbet af sommerferien har vi oplevelser for enhver. Vi byder bl.a. på badeland, vandaktiviteter på havet, helikopterflyvning, legeplads, trampolin og hoppepude.
Er I interesserede i friluftslivet byder sommerferien på Camp Hverringe også på sjove outdoor-oplevelser samt besøg af en naturvejleder, som fortæller om spændende dyr og oplevelser i skoven og i havet.

Se priser og tilbud »Se prisliste »

Sommerferie fyldt med oplevelser

I sommerferien er alle uger fyldt med aktiviteter, og vi får både besøg af foodtrucks, som kommer forbi med lækker med, og musik til aftenunderholdningen.
Ud over en masse sjove aktiviteter på campingpladsen, byder sommerferien på Camp Hverringe også på en lang række af spændende oplevelser udenfor campingpladsen. Vi er blot 25 kilometer fra motorvejen, Nyborg og Odense og med vores beliggenhed på den lille hyggelige halvø Hindsholm er vi tæt på Ladbyskibet og Fjord & Bælt museet i Kerteminde samt det kendte røgeri i Måle.
Campingpladsen Camp Hverringe er med andre ord det perfekte udgangspunkt for en sjov og aktiv sommerferie for hele familien. Besøg Camp Hverringe og få en fantastisk sommerferie ved Storebælt.

Udflugter i omegnenAktiviteter på pladsenSe aktivitetskalenderen