Hyggelig uge for singler med børn

Skal du alene afsted med børnene til sommer? Hvorfor så ikke tilbringe en hyggelige uge med andre i samme situation?

Camping for børn, men også for voksne

Her på Camp Hverringe har vi stor erfaring i at afholde SinglePlus uge. Især har vores uge 28 altid været et hit hos voksne med lidt mindre børn.

Vi tilbyder en hyggelig uge sammen med andre singler og deres børn. I kan både komme med jeres egen vogn eller telt eller I kan leje en vores hytter eller måske et safaritelt. Vi har ikke et decideret SinglePlus område, men vi stiller et fællestelt til rådighed, hvor I kan mødes i løbet af dagen og spise sammen af aftenen.  Vi arrangere forskellige aktiviteter for både børn og voksne og så opfordre vi til at I også selv sætter gang i en masse sjove aktiviteter.

Se pladsen »

Hyggeligt samvær

Vi sætter rammerne for en hyggelig uge med masser af fælles oplevelser. Fællesspisning, musik, ponyridning, SUP, kajakker, motion, gåture, strand og fiskerisjov og meget mere.

Eller aftal en køretur rundt på skønne fyn sammen. Opleve Europas største KOMPAN legeplads og treetop walking på Egeskov Slot, eller Europas bedste mindre ZOO i den prisbelønnede Odense ZOO.

Se aktiviteter >>Se Fyn >>

Book selv dit ophold på vores onlinebooking og skriv i bemærkningen at I ønsker at deltage i SinglePlus.

Som deltager i SinglePlus kan du så deltage i de forskellige arrangementer, som finder sted i forbindelse med SinglePlus ugen.

 

Se priser >>