Hvad campingpladsen tilbyder

Camp Hverringe har mange forskellige faciliteter til at give jer den bedste camping oplevelse.

grøn camping mærket

Pladsens faciliteter

Køkken syd
Køkken syd

I både Syd og Nord finder I 6 små køkkenafsnit med hver 4 kogeplader, vaske og god bordplads. Desuden er der 2 ovne og 1 microbølgeovn. I køkkenerne er der ligeledes indrettet spisepladser.

Køkken nord
Køkken nord

I køkken nord har Camp Hverringe to køleskabe samt en fryser til de campister, der har brug for det.

Baderum
Baderum

Der er 2 fællesrum på Camp Hverringe; et i Syd og et i Nord. Begge fællesrum er opdelt i en herre- og en dameafdeling. I alle afdelinger findes toiletter der kan lukkes af og ligeledes baderum. Derudover, er der en stor afdeling med spejle og føntørrer.

Toiletter
Toiletter

Der er 2 fællesrum på Camp Hverringe; et i Syd og et i Nord. Begge fællesrum er opdelt i en herre- og en dameafdeling. I alle afdelinger findes toiletter der kan lukkes af og ligeledes baderum. Derudover, er der en stor afdeling med spejle og føntørrer.

Pool
Pool

I poolen kan børnene boltre sig i to børnebassiner. Med et stort bassin er der naturligvis også plads til de voksen. Poolen har som minimum åben i A+B perioden.

Udekøkken nord
Udekøkken nord

Er vejret bare for godt til at være inde, kan I stadig nyde sommeraftenen når I laver mad i et af vores udekøkkener. Der er både kogeplader samt vask med koldt og varmt vand og en af de bedste udsigter på pladsen.

Udekøkken syd
Udekøkken syd

Er vejret bare for godt til at være inde, kan I stadig nyde sommeraftenen når I laver mad i et af vores udekøkkener. Der er både kogeplader, masser af bordplads samt vask med koldt og varmt vand.

Udearealer
Udearealer. Camp Hverringe er den campingplads i Danmark der har de største friarealer, så her finder I masser af grønne områder, der indbyder til både spil og afslapning.
Skoven
Skoven

Skulle I blive trætte af legepladser og stranden, kan I bare gå op i skoven, der ligger lige bag ved campingpladsen, her er mulighed for, at udforske naturen.

Bålpladser.
Bålpladser. På Camp Hverringe findes flere bålsteder, hvor der er mulighed for at nyde en sommeraften med snobrød og skumfiduser.
Torvet
Torvet. Foran butikken findes vores torv. Det er her vi har musik og fællesspisning om onsdagen i højsæsonen. Her finder I også nogle gange Foodtrucks og forskellige stader.
Badebro
Badebro. Med en placering ved den børnevenlige badestrand Bøgebjerg er der rig mulighed for en dukkert i Storebælt og badebroen lige foran pladsen er et godt udgangspunkt for en tur i bølgen blå.
Bådebro
Bådebro. Camp Hverringe er certificeret af Havørred Fyn, som et fantastisk godt sted at fiske efter havørreder, men har man en båd er der mange andre muligheder. Ved vores bådebro har vi et slæbested.
Bådpladser
Bådpladser. Har du båden med? Vores bådpladser ligger lige ved siden af vores slæbested og de kan lejes på dagbasis eller for en hel sæson.
Private baderum
Private baderum

Selv når man er på camping kan det være rart med sit eget badeværelse.
Vi har 4 familierum som kan lejes på ugebasis i højsæsonen (Periode A) og på dagsbasis i øvrige perioder.

Aktivitetshus
Aktivitetshus. I vores aktivitetshus har vi både biograf med rigtige biografsæder, billard/dart rum og et lille hyggeligt lege/klatrerum.

Faste installationer

Pool
Pool

I poolen kan børnene boltre sig i to børnebassiner. Med et stort bassin er der naturligvis også plads til de voksen.

Stor legeplads
Stor legeplads

Legepladsen ligger i forlængelse af pool-området, centralt på pladsen, langt fra trafikerede veje. Her er der mulighed for, at få en plads med direkte udsigt til legepladsen, så I kan sidde i forteltet og holde øje med børnene.

Lille legeplads ved udekøkken
Ved vores store udekøkken i syd, kan børnene lege mens I laver aftensmaden
Beachvolley
Vores store beachvolley bane ligger med udsigt over vandet, her kan I samles om et spil  volley. Husk at medbringe jeres egen bold.

Hold øje med vores aktivitetskalender, så I kan se hvornår der er mulighed for at mødes med andre og spille kamp.

Fodboldbane
Bag vores Romsøhytter finder I vores boldbaner. Her er god plads til at tage en kamp. Hold øje med vores aktivitetskalender, så I kan se hvornår der er mulighed for at mødes med andre og spille kamp.
Hundeluftefold
Hundeluftefold

Ved siden af dyrefolden er vores hundluftefold, hvor jeres firbenede ven må løbe frit. Der hænger høm høm poser ved folden, husk at bruge dem! Alle andre steder på pladsen, i skoven og på stranden, skal hunde være i snor.

Tarzanbane
Vores store tazanbane er opbygget så der er to identiske baner, så I kan afholde en lille turnering og s hvem der er hurtigst, måske er der en opvask eller en gåtur med hunden på højkant?
Trampoliner
På pladsen er der forskellige trampoliner. Vi har 3 store trampoliner tæt på vores pool og om sommeren har vi også en stor trampolin i vandet udfor vores badebro.
Hoppepuder
Vi har to store hoppepuder på pladsen. En ved vores legeplads, der er beregnet til de mindre børn og en ved vores trampoliner til de større børn.
Biograf
I vores aktivitetshus, kan I besøge vores biograf, der fungere som den ene af vores tv-stuer. Der er også en TV stue i bygningerne i syd og et fælles TV i vores køkken i nord.
Bordtennis
Tag et spil bordtennis på et af vores to bordtennisborde. Bat og bolde kan lånes butikken.
Bordfodbold
Saml familien og tag et slag bordfodbold på vores kæmpe bordfoboldbord i aktivitetshuset eller find en lille modspille og prøv vores micro bordfodboldsbord.
Vandleg
Lad børnene pjaske i en af vores to vandlege på vores store legeplads.
Poolbord
I vores aktivitetshus, kan I benytte vores poolbord, det koster ti kr. pr. spil og I skal huske at medbringe mønter. I kan veksle i receptionen. I rummet finder I også vores dartspil. Pile kan købes i receptionen.
Discgolf
Har du prøvet Discgolf, på Camp Hverringe har du muligheden på vores 5 “kurve” bane. Discs kan lånes i receptionen og reglerne står ved banen.
Clock golf
Trænger dine putting skills til at blive pudset lidt af, så prøv vores Clock Golf bane. Følg urskiven rundt og se hvor mange slag der skal til. Det er sværere end det ser ud til, for vi har naturligvis lagt banen på et let skrående underlag!