FAQ

Find svar på de mest stillede spørgsmål her.

Jeg skal på camping for første gang – hvordan fungerer det?

Det er et meget grundlæggende spørgsmål, men det korte svar er, at du skal gøre stort set det samme som på et andet overnatningssted. Book dit ophold (den nemmeste og billigste måde er via vores online booking på https://www.camphverringe.dk/booking/), så er det bare at møde op på dagen på det tidspunkt det står i din bekræftelse. Så nemt er det! Du kan også bare køre ind og håbe, at det ikke er fuldt booket.

Skal du have en campingvogn eller telt for at bo på en campingplads?

Meget gerne, men vi tilbyder også flere forskellige hytter, samt telte og shelteres. Vær opmærksom på, at vi anbefaler, at I booker I god tid, hvis i ønsker at leje en hytter eller telt i helligdagene og højsæsonen, da de hurtigt bliver lejet ud. Her er en liste over de muligheder vi tilbyder:

Type Personer Køkken Bad og toilet Dyne og hovedpude
Romsøhytte 6 personer Ja Ja Ja
MobCab 4 personer* Ja Ja Ja
Bøgebjerg I 2 voksne og 2 børn Tekøkken Nej Ja
Bøgebjerg II 2 voksne og 4 børn Tekøkken Nej Ja
Safaritelt 4 personer* Køleskab og vask med koldt vand Nej Ja
Stærekassen 2 personer Nej Nej Nej
Shelter 4 personer Nej Nej Nej
  • I MobCabs kan der tilkøbes 2 ekstra personer og i Safariteltene kan der tilkøbes 4 ekstra personer

Skal vi selv medbringe linned og håndklæder?

Det er muligt at leje en linnedpakke hos os. Pakken indeholder linned og 2 håndklæder. En pakke koster 85,- at leje. Vær opmærksom på, at det ikke tilladt at sove i udlejningsenhederne uden linned på sengene.

Hvilken sæson er bedst til camping?

Det hele afhænger af, hvad du ønsker. Sommeren vil altid være den mest populære campingsæson, hvor du kan nyde solens strålerne og svømme i havet eller vores opvarmede pool. Flere og flere mennesker er nu også begyndt at opdager charmen ved camping i foråret og efteråret. På Camp Hverringe ligger vi lige ud til Storebælt omgivet af marker og skov, så her er altid noget at give sig til uanset årstiden. Off-season er nok den bedste tid for dem, der ønsker fred og ro, men da vores plads er stor, er det også i højsæsonen muligt at finde en rolig plads.

Hvordan ved jeg, om camping ville passe mig?

Hmm, det er et meget subjektivt spørgsmål. Mange har en ide om hvordan det er at campere, men både telte og campingvogne har ændret sig meget fra tiden hvor camping var ferie i et lille spidstelt. Nye campingvogne byder på alt hvad hjertet kan begære og de nye telte er nemme at slå op og huser nemt en stor familie. Men ønsker man alligevel at sove i en rigtig seng, byder både vores hytter og safaritelte på dette. Mange børnefamilier opdager også hurtigt, at en campingplads fyldt med andre børn, dyr, natur og legepladser er den oplagt ferieform for hele familien!

Kan du købe mad?

Ja, i vores lille butik, kan du købe forskellige madvarer, som du selv kan tilberede i vores køkkener eller en lækker pizza som er lige klar til at spise. Udenfor butikkens åbningstider, er der selvbetjening i butikken fra kl. 7-23.  I højsæsonen er vores Poolcafe også åben og sælger diverse snacks. I juli kommer der også forskellige food trucks forbi. Hindsholm og Kerteminde er desuden fyldt med ildsjæle der sælger alle mulige lækkerier, fra friske fisk, til frugt, velfærds kød og delikatesser, så hvorfor ikke tage en tur på cyklen ud og finde aftensmaden, mens I kan nyde den smukke natur?

Hvad kan man lave på en campingplads?

Nå, hvor meget tid har du? Camp Hverringe er fyldt med sjove ting I kan lave. Det kan I læse meget mere om under fanen oplevelser her på hjemmesiden, men jeg kan da lige nævne et par ting. Bøgebjerg Strand er en af de meget populære strande i Kerteminde kommune, og den er til fri afbenyttelse hele året, og den er kun et stenkast fra campingpladsen. Vores opvarmede pool er åben i A+B perioden, og hvis du overnatter på pladsen, har du fri adgang til den fra 9-21 hver dag. I kan også leje SUP boards, sit-on-top kajakker og kanoer, hoppe på vores hoppepuder og trampoliner, lege på vores legepladser eller måske besøge vores geder og ponyer. Vi lejer også cykler ud, så I kan udforske Hindsholm.

Det er vigtigt at pointere, at du ikke behøver at gøre alle de ting, bare fordi du bor på en campingplads. Du kan lige så godt bruge det som et sted at sove, og bruge dine dage på at sejle en tur eller udforske Danmarks grønne hjerte Fyn, for som os fynboer siger ”Fyn er Fin”

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ankommer efter receptionen er lukket?

Så længe du ankommer senest kl. 23 og ikke før kl. 7, kan du altid komme ind til din bookede enhed. Normalt er der åbent i receptionen mellem 8-16 på hverdage, 8-19 fredag og lørdag og med udvidede åbningstider i højsæsonen og i helligdagene. Du kan benytte vore self tjek ind stander, ligesom i lufthavnen, som kan give dig en kode der giver adgang til pladsen. Kommer du udenfor receptionens åbningstider, kan du kontakte receptionen på forhånd og vi kan gøre en kuvert klar til dig, så du kan komme ind. Vi har også en vagt som kan kontaktes hvis self tjek ind standeren driller. Mellem 23 og 7 vil det desværre ikke være muligt at køre ind på pladsen.

Hvad gør jeg, hvis bommen er nede?

Bommen er normalt nede i dagtimerne for at undgå uønsket eller generende trafik, bortset fra dem der bor i området. Bommen åbner, når du swiper et adgangskort eller indtaster den kode, som du får udleveret, når du tjekker ind. Om natten er bommen lukket for sikkerhed og for at undgå forstyrrelser. Det er dog muligt at få bommen åbnet i et nødstilfælde, ved at kontakte vagten.

Hvad skal jeg tage med?

Campingpersonalet sørger for, at der er varmt og behageligt i hytterne, servicebygningerne og alle andre indendørs lokaler. Husk dog, at du bruger meget tid udendørs, når du camperer. Tjek vejrudsigten og pak dit tøj efter det forventede vejr. En vind- og vandtæt jakke, behagelige bukser og vandresko er altid gode at have med. Hvis du kommer uden for sommersæsonen, så glem ikke en fleece- eller uldtrøje og vind- og vandtætte bukser.

Jeg troede, at alle gik rundt i Crocs og campinghabit, tager jeg fejl?

Ha ha – ja, det er nok fordommen. Men det er langt fra sandheden om hvordan moderne campingpladser ser ud, hvis det er det, du forventer, kan du blive skuffet! Folk i dag ser ud som på alle andre feriemål. Camping er trods alt en ferieform for alle! I det hele taget er outdoor livsstilen meget moderne i øjeblikket, så der er større sandsynlighed for at møde en hipster fra stenbroen, end en gæst i campinghabit.

Hvad er en servicebygning?

Vores moderne servicebygninger har toiletter, brusere, håndvaske, vaskemaskiner, køkkenafdeling med opvaskefaciliteter og puslebord. Disse områder deles af alle gæster, så sørg for at efterlade dem så rene og ryddelige, som du gerne vil finde dem. Bor du i hytte har du måske eget køkken, bad og toilet – men du kan selvfølgelig også bruge servicebygningerne. Kommer du med telt eller campingvogn, men ikke ønsker at dele toilet og bruser med andre campister, er det muligt at leje dit helt eget badeværelse, hvor det kun er dig og din familie der kan komme ind.

Er servicebygningerne åbne hele året rundt?

Så længe campingpladsen er åben, er servicebygningerne også åbne.

Skal jeg selv gøre rent i hytten?

Som udgangspunkt skal du selv sørge for rengøringen i den lejede enhed, dog er det muligt at tilkøbe slutrengøring i Romsø- og Bøgebjerghytter, safaritelte, MobCabs og lejede badeværelser. Prisen på rengøring af hytter starter ved 400,-. Oprydning, opvask og affaldshåndtering kan du ikke købe dig til, men skal altid være ordnet inden du afrejser.

Det er første gang jeg ankommer med min campingvogn – kan jeg få lidt ekstra hjælp med at få vognen på plads hvis det er nødvendigt?

Det er godt at træne i at bakke sin campingvogn, inden man gør det på stedet, men som man hurtigt opdager på en campingplads er naboerne ofte hjælpsomme. Det kan være lettere at koble campingvognen af ​​og blot skubbe den de sidste meter. Der er nu tilbehør til, at du kan fjernstyre campingvognen fra en radioenhed, mens du står ved siden af. Er teknologi ikke fantastisk? Naboerne er som oftest også behjælpelige med gode råd, til hvordan du sætter dit telt op.

Hvad tid kan jeg komme og hvornår skal jeg rejse igen?

Som udgangspunkt er der indtjekning fra kl. 14 hvis du skal ind på en plads og kl. 15 hvis du har lejet en hytte eller et telt, så den er rengjort og desinficeret, så den er ren og lækker inden I ankommer. Udtjekningen er kl. 11 i hytter og telte hvis vi skal gøre rent og kl. 12 hvis I selv gør rent. Campingvogne og telte skal ligeledes forlade pladsen kl. 12. Skulle I ønske at blive længere kan I, såfremt pladsen er ledig, tilkøbe sen afrejse for 150 kr. ekstra, så kan I blive til kl. 18.00. Hvis jeres plads er reserveret til den næste gæst på afrejse dagen, er sen afrejse ikke mulig på denne plads. I kan så vælge, at trække vognen over på voresparkeringsplads og blive til kl. 18.00, stadig for de 150 kr. ekstra. I skole-sommerferien vil det typisk ikke være muligt at tilkøbe sen afrejse.

Kan jeg risikere at der er bliver festet hele natten?

Nej, på en campingplads er der regler for hvornår der skal være ro. Desuden ved garvede campister, at camping er sjovest, hvis alle tager hensyn til hinanden. Der er dog nogle formelle regler for hvornår, man skal være ekstra stille. Efter kl. 23 skal der være helt ro, så alle kan få en god nats søvn og dette vil blive håndhævet af vagten. Mellem kl. 12-14 skal det tilstræbes, at der er ro til en middagslur, både for børn og voksne. Dette betyder at der i dette tidsrum ikke må bruges maskiner, men det er tilladt at køre ud og ind med sin bil. Camp Hverringe er ved at skifte vores maskinpark ud med elektriske maskiner, men i travle perioder kan det forekomme, at vi bliver nødt til at slå græs eller lignende men mellem 12-14, så pladsen er klar til nye gæster.

Jeg har skiftet til en el-bil, kan den oplades på campingpladsen?

På Camp Hverringe arbejder vi på at blive mere bæredygtigt og derfor er vi naturligvis forberedt på at vi får besøg af flere og flere el-biler. Derfor har vi fået opsat 4 ladestandere til el-biler. Bare hent appen Spirii og så kan du gå i gang med at tanke. Bemærk at det kun er tilladt at lade biler op ved disse ladestandere.

Hvis vi kommer en større gruppe, kan vi sidde sammen og spise vores mad?

En campingplads er et oplagt sted at holde et familietræf, her er plads til alle generationer og der finder muligheder for både dem der selv har en campingvogn eller telt eller dem der ønsker at leje en hytte. Vi har stor erfaring med at afholde træf og flere familier har holdt deres træf, centralt i Danmark, hos os i mere end 25 år. Vi har mulighed for at tilbyde overnatning tæt på hinanden selvom I ønsker både plads til vogne, telte og hytter og med vores store tipi eller festtelt, med plads til mellem 70 og 120 gæster har vi plads til det meste.

.

Er der plads til min bil på min plads?

Vi anbefaler altid at bilen parkeres på vores store parkeringsplads udenfor bommen, så vi kan begrænse trafikken inde på pladsen, for med knap 400 enheder kan det hurtigt blive til mange biler der skal køre frem og tilbage. Men ved alle enheder fra teltpladser uden strøm til vores hytter, er det muligt at parkere med en bil. Kommer du med mere end en bil skal, denne parkeres på parkeringspladsen udenfor bommen. Kommer du på motorcykel har vi en parkeringsplads indenfor bommen specielt for motorcykler.

Min campingvogn har en toiletkassette, men den vil jeg helst være fri for at tømme?

Vi kan hurtigt blive enige om at det ikke er det sjoveste job. Men vi har forsøgt at gøre arbejdet nemmere ved at få installeret Danmarks første CamperClean maskine, som sørger for det hele. Det eneste du skal er at kommer toiletkassetten og 10 kr. i maskinen og så sørger den for resten, selv væsken bliver fyldt på, så det eneste du skal er, at tage kassetten ud af automaten igen og sætte den i campingvognen igen, nemmere går det ikke.

Er der fri adgang til servicebygningerne?

Ja, alle gæster der overnatter på pladsen har fri adgang l bygningerne. Da Camp Hverringe ligger ned til en populær badestrand, er der kortlæser på dørene på toilet og baderum, for at vores rengøring kan holde disse pæne og rene. Der findes 3 toiletter på pladsen der ikke er aflåst, så børnene kan sagtens på toilettet uden et kort. Kort udleveres i receptionen. De er gratis, men skal afleveres ved afrejse. Er kortet væk koster det 50,-. Ønsker man ikke et kort kan armbånd købes for 25,-.

Jeg har aldrig camperet før, hvilken plads skal jeg vælge?

Vi har teltpladser med eller uden strøm, du kan parkere ved dit telt, men sover man i bilen, skal du i stedet vælge en autocamperplads eller en af vores alm. pladser til campingvogne. Vores alm. Pladser er generelt mindst 10×10 m men når du booker online kan du se målene på den enkelte plads. På onlinebookingen kan du også vælge at booke en bestemt plads og så kan du frit vælge hvilken type plads du ønsker og hvor på pladsen du gerne vil være. Skal det være en udsigtsplads, en plads tæt på legepladsen eller en plads tæt på vandet?

Koster det noget at gå i bad?

Nej, på Camp Hverringe er bad med i prisen, men vi vil gerne være med til at beskytte miljøet og derfor har vi fået installeret en timer i alle vores brusekabiner, så du kan se hvor længe du er om at tage et bad. Vi har en konkurrence kørende på om det er mænd eller kvinder der tager de længste bade, og i øjeblikket er det damerne der er de hurtigste!

Vores hund er en del af familien, må den komme med?

Meget gerne! Hunde er meget velkomne på Camp Hverringe. Alle hunde skal holdes i snor, også dem som “ikke gør noget” og “bare vil snakke”. Det koster 30 kr. i døgnet at have hund med. Skal du bo i en af vores udlejningsheder, skal der bookes en enhed til hunde og her kommer der et ekstra gebyr på 100,- pr. enhed oveni prisen. Bemærk det ikke er tilladt at have hunde med i vores MobCabs.

På Camp Hverringe er der mange fantastiske steder til lange gåture langs havet, eller i skoven bagved pladsen med din vovse og vi har også en hundeluftefold, hvor hunden må løbe frit. Trænger jeres hund til et varmt brusebad, står vores hundebad klar.

Jeg har hørt noget om campingpas, er det noget jeg skal have?

Nej! Det er ikke længere et krav, at man skal have et campingpas, bare du kan fremvise en eller anden form for legimitation. DK-Camp tilbyder et gratis camping-ID, som kan lette indtjekningen. Camping ID giver gode rabatter og fordele og det er naturligvis ganske gratis.

Kan jeg komme på internettet?

Det er muligt at købe en kode til internettet, der kan bruges til flere enheder, bare ikke på samme tid. Ved vores TV rum i syd og vores aktivitetshus i nord er der gratis trådløst internet.

Internettet kan ikke bruges til at streame på, og kan i perioder med mange mennesker på pladsen, være udfordret på kapaciteten.

Er der faciliteter til handikappede på Camp Hverringe?

I vores bygninger tættest på receptionen har vi et handikapbadeværelse, med mulighed for at køre ind med en kørestol. Vi har campingpladser, hvorfra man kan køre på en flisevej hele vejen til handikapbadeværelset.

Findes der vaskeri på pladsen?

Vi har et vaskeri på pladsen med 6 vaskemaskiner og to industritørretumbler. Vaskemaskinerne betales med 35,- i mønter. Har du ikke mønter kan du købe en vaskepolet i receptionen. Tørretumblerne betales med dit nøglekort, som du får udleveret ved ankomst. Brug af tørretumblerne afregnes ved afrejse. Husk at du selv skal medbringe sæbe.

Jeg er ked af at skulle dele badeværelse med andre?

Ikke noget problem! På Camp Hverringe har vi udlejningsbadeværelser både i nord og syd afdelingen. De kan lejes, så det kun er jer der har det i den periode hvor I er på pladsen. Hvis I lejer et sådant, er det jeres private badeværelse og der vil ikke komme andre i det. Private badeværelser skal lejes gennem recptionen. Bemærk vi har begrænset antal.

Jeg vil gerne medbringe en båd, er det muligt?

Camp Hverringe ligger lige ud til Storebælt og her er rigtig gode muligheder for at sejle en tur, både for at nyde naturen eller for at fiske. Fra campingpladsen er det muligt at sejle til både Fyns Hoved eller Kerteminde. Camp Hverringe er Havørred Fyn partner, da der omkring campingpladsen ligger nogle meget gode fiskepladser for havørreder.
Derfor er det naturligvis også muligt at medbringe en båd når I skal overnatte på pladsen. Er din båd under 10 fod kan den ligge på den plads du har lejet, uden det koster ekstra. Hvis båden er større end 10 fod, må den fortsat gerne ligge på jeres plads, men så skal jeres bil parkeres på p-pladsen på den anden side af Blæsenborgvej.
Vi har et rigtigt fint slæbested, med en bådebro på pladsen og hvis I gerne vil have god plads på jeres campingplads, kan I leje en bådplads i nærheden af slæbestedet.

Kan man fiske i nærheden?

Det kan du tro! Hele Hindsholm er et havørredmekka, hvilket også er grunden til at Camp Hverringe er Havørred Fyn partner. Der er masser af gode fiskepladser i området, flere af dem i gåafstand. Vi ser helst ikke at der fiskes fra badestranden ved pladsen og det er ikke tilladt at fiske fra vores badebro, men med Måle Strand kun 1 km væk, er det ikke noget problem.
På pladsen har vi fiskerenseplads og røgeovn, som begge er til fri afbenyttelse, så længe fiskeaffaldet, pakkes godt ind inden det smides ud. Husk at det kræver et fisketegn hvis du er over 18 år, dette kan købes på Fisketegn.dk.

Er alle aktiviteter tilgængelige hele sæsonen?

Vores store legeplads, trampoliner, hoppepuder, boldbaner, discgolf, clockgolf og gedefolden, kan alle bruges hele sæsonen. Andre aktiviteter så som vores opvarmede pool og ponyridning, er kun mulige på bestemte tider af året.
Som en tommelfingerregel, er vores pool åben i A+B perioden. Ponyridning og andre aktiviteter der kræver personale, vil kun blive tilbudt en gang i mellem. Vores vandtrampolin kommer ud når sommeren for alvor er i gang og strøm og vidforhold går op i en højere enhed.
Kig på vores aktivitetskalender for at se hvilke aktiviteter der finder sted hvornår. I højsæsonen kommer der også folk udefra med spændende aktiviteter så som helikopterflyvning, strand og fiskerisjov, flagremusture og meget andet.

Forsikring og camping

Læs oplysningerne fra Rejseforsikringsguiden her, bemærk oplysningerne er fra 2022 og Camp Hverringe frasiger sig alt ansvar i forbindelse med de oplysninger der står i guiden: https://www.rejseforsikringsguiden.dk/guide-til-rejseforsikring-paa-campingferien/