Ferie med din firbenede ven

Camp Hverringe er dyrevelig og har specielle faciliteter så du kan nyde ferien med din hund og/eller hest.

Ferie med hund

Ved siden af dyrefolden er vores hundluftefold, hvor jeres firbenede ven må løbe frit. Der hænger høm høm poser ved folden, husk at bruge dem! Alle andre steder på pladsen, i skoven og på stranden, skal hunde være i snor. Trænger jeres firbenede ven til et bad, har vi varmt vand i hundebadet!

Bemærk: Hytteophold med hund er kun muligt i enkelte hytter, så husk at booke hunden samtidig med leje af hytten. Hunde er ikke tilladt i udlejningsenheder, hvis dette ikke er booket.

Hunde koster 30,- pr døgn og bor I i en udlejningsenhed koster det ydereligere 100,- pr. ophold pr. enhed.

Ferie med hest

Camp Hverringe er en af de campingpladser i Danmark med mest friareal! Det betyder bl.a. at det også er muligt at tage hesten med når I skal på camping hos os.

Camp Hverringe ligger på halvøen Hindsholm, hvor der er rig lejlighed for nogle dejlige rideture på de små veje, i det skønne herregårdslandskab. Rid for eksempel en tur til Viby, som er en af Danmarks ældste og mest velbevarede landsbyer eller en tur op på Måle bakke hvor du kan nyde den fanstiske udsigt over Storebælt og Romsø.

Yderligere information til hest

Vi har en fold med vand hvor hestene kan gå og ved siden af, er der en plæne, hvor I kan slå teltet op, så I kan sove lige ved siden af hestefolden.
Pris for 1 hest på græsfold kr. 50 kr. pr. døgn.
Skal rideklubben på ridelejr, er dette også muligt, her kan I sove i jeres medbragte telte, eller I kan leje jer ind i vores store indianertipi, som ligger tæt på hestefolden. Hør mere om dette ved henvendelse i receptionen på 65341052 eller info@camphverringe.dk.

Se omegnen