Camping for børn - Camp Hverringe er en børnevenlig campingplads

Camp Hverringe på Fyn er en særdeles børnevenlig campingplads. Her finder I masser af sjove aktiviteter for hele familien, store som små. Kom og nyd de smukke omgivelser i Camp Hverringe, hvor I har rig mulighed for at deltage i sjove lege og aktiviteter.

Se aktivitetskalender »

Oplevelsesrig ferie

Når I bor i telt, campingvogn eller campinghytte i Camp Hverringe på Fyn, har I rig mulighed for at få jer en masse sjove oplevelser, som I helt sikkert vil huske mange år frem.

Se aktiviteter på pladsen »

Masser af muligheder

Mulighederne er mange, og uanset om I er til fodboldkamp eller fisketure, finder I det her. Hvis I er vilde med vand, så hop i poolen, gå til den nærliggende strand, eller tag på eventyr på et SUP board, eller i vores seje sit-on-top-kajakker.

Se faciliteter på pladsen »

Cykelture og action

Hvis I har lyst, kan I få timevis til at gå med leg i skoven, eller måske en cykeltur i det smukke landskab omkring campingpladsen. Er I til fart og action, kan I prøve kræfter med en tur på vores chopper på pladsen, eller måske en runde på BMX-banen. I kan også leje alm. cykler til en cykeltur på smukke Hindsholm.

Udforsk stranden

Er I mere til lidt roligere oplevelser, kan I gå en tur langs stranden og samle fine skaller, småsten og tørret tang. Det kan i for eksempel bruge til at lave en kreativ kollage, måske som et minde om jeres ferie i Camp Hverringe.

Det kreative hjørne

I vores aktivitetskalender kan I se hvornår vi har KREA og i fællesskab laver forskellige sjove kreative opgaver? Eller hvad med en gåtur hvor I kan samle sten til at bygge en varde eller materialer til at bygge en minibåd, som I kan teste på stranden.

Aktiv ferie

Er I mere til udendørs aktiviteter, kan I udfordre hinanden i for eksempel fodboldgolf, fodboldpool, beach volleyball eller petanque. I højsæsonen kommer vores maskotter Belle, Lille U og Champ også ud af deres hi og går rundt på campingpladsen, de er altid klar på et kram og en high five!

Camping for børn på Fyn

Kort fortalt er Camp Hverringe det perfekte sted for børn og børnefamilier. Her er rig mulighed for frisk luft, leg og motion. Pladsen ligge lige ned til stranden, og der er masser af søde dyr på pladsen, som dyreglade børn kan hilse på.

Tag dine børn med på camping

Leder I efter en børnevenlig campingplads med campinghytter på Fyn, er I kommet til det rette sted.