Hytteferie på Fyn

Der er mange familier som foretrækker at holde hytteferie på en campingplads, fordi der altid er masser af legekammerater lige i nærheden, samt mange sjove aktiviteter og lækre faciliteter lige udenfor døren.

Hyttetyper

På Camp Hverringe kan vi tilbyde fire kategorier af hytter; Romsøhytten med plads til 6 personer, MobCab med plads til fire personer og mulighed for at tilkøbe plads til 2 ekstra personer, Bøgebjerg I med plads til 2 voksne og 2 børn og Bøgebjerg II med plads til 2 voksne og 4 børn.

Alle hytter er røgfri. Hytteophold med hund er kun muligt i enkelte hytter, og skal bookes inden ankomst.

MobCabRomsøhyttenBøgebjerg IBøgebjerg 2

Anden overnatning

Udover vores hytter kan vi også tilbyde vores safaritelte, som er kæmpe telte med tekøkken og rigtige senge. Prisen er inkl. 4 personer, men der kan købes plads til yderligere 4 personer. Hvis I kun har brug for plads til 2 personer og ikke andet end en seng, har vi også vores lille Stærekasse som står tæt på stranden og ikke indeholder mere end en køjeseng. Er det det rigtige outdoorliv I længes efter, kan I opleve det i vores shelters, der har udsigt til både skov, marker og strand. Når man bor i vores shelters har man naturligvis adgang alle pladsens faciliteter

Alle enheder er røgfri. Hund kan medbringes i udvalgte safaritelte samt i shelters, og skal bookes inden ankomst.

SafaritelteStærekassenShelters