Lej et safaritelt

Teltovernatning uden besværet med at sætte teltet op, prøv vores store safaritelte, det hele er sat op og klar til brug. Kom og få en fed ferie i telt uden alt besværet!

Safaritelt

Når I lejer jer ind i safaritelte på campingpladsen er alt inkluderet. Overnatningsgebyr, miljøafgift, strøm, fri adgang til badeland. Der er dyner og puder i teltet, men I skal selv medbringe sengelinned. Linned kan også lejes i receptionen. Det er en god idé at bestille i forvejen.

I teltet er der faste gulve, to køjesenge og en dobbeltseng i separate rum. Samt en pallesofa med 2 sovepladser i opholdsrummet, Der er også et lille køkken med rent rindende vand og de mest basale køkkenting. Medlavningen skal dog foregå i vores fælleskøkkener.

Udstyr i Safaritelt

Safariteltet er udstyret med:

  • Madrasser, puder og dyner.
  • Bord og stole
  • En kasse med begrænset køkkenudstyr til brug i vores køkkener på pladsen.

Yderligere information

Når I lejer jer ind i et safaritelt på campingpladsen er det med alt inkluderet. Overnatningsgebyr, miljøafgift, strøm, fri adgang til badeland (når det er åbent) samt slutrengøring ved mere end 2 overnatninger.

I skal selv medbringe sengelinned, ellers er det også muligt at leje dem i receptionen. Da vi ofte får mange henvendelser er det en god idé at bestille i god tid, teltene er meget efterspurgte.

Se vores priser