Oplevelsesrig ferie

Camp Hverringe har opdagelser og oplevelser for enhver – udforsk mere her!

Udflugter i omegnen

Måle
Måle er en hyggelig lille landsby fyldt med stråtækte bindingsværks huse.
Viby
Viby er en lille landsby på Hindsholm. Landsbymiljøet med de gamle gårde er stort set bevaret. Danmarks størte hollandske mølle, Viby Mølle, finder man her og oplev Viby Kirke fra 1340 med dets kalkmalerier.
Syberg Kvæg
Syberg Kvæg

Oplev de flotte skotske højlandskvæg hos Syberg Kvæg. Der er kvægsafari, gårdbutik og forskellige aktiviteter, der løbende bliver arrangeret.

Se mere

Hindsholm Gårdbutik
Hindsholm Gårdbutik

Gårdbutik med kød fra egne økologiske dyr. Sælges i almindelige udskæringer, lige til at gå til. Lille restaurant med hjemmelavede burgere, og bøffer fra egen økologiske opdræt.

Se mere

Fjord og Bælt
Fjord og Bælt

Fjord&Bælt er en kombineret turistattraktion og forskningsinstitution med vores magiske hav i fokus. Deres mission er at inspirere til bevarelse af naturen omkring os gennem oplevelse, fascination og forståelse.

Se mere

Ladbyskibet
Ladbyskibet

På Vikingemuseet Ladby bringes vikingernes historie til live ved at genskabe vikingernes landskab, deres skibe og bygninger. Deltag i spændende aktiviteter og oplev skiftende udstillinger om vikingernes verden.

Se mere

Johannes Larsen Museet
Johannes Larsen Museet

Johannes og Alhed Larsen skabte ikke alene en malerisk ramme om deres liv, men tillige et gæstfrit mødested, der satte sit præg på dansk kunst og kultur. Besøg et levende kunstnerhjem fra begyndelsen af forrige århundrede.

Se mere

Great Northern Golf og Spa
Great Northern er en golfbane i verdensklasse beliggende i naturskønne Kerteminde, som tilbyder eksklusive golfoplevelser. I maj 2019 blev det nye  4500 m2 store luksus spa & yoga studio – Great Northern Spa indviet. Lever du op til de krav der er for spil på banen (mht. handicap-begrænsning og medlem af Dansk Golf Union mm.) kan du booke golftider på banen

Se mere

Seværdigheder på Fyn

Danmarks fuglezoo
Danmarks fuglezoo

Danmarks Fugle Zoo, er fynsk bondegårdsidyl når det er skønnest! Her kan man opleve 800 fugle – 150 arter – fra hele verden, godt indpasset i den ægte fynske natur, mellem gamle træer, buske og blomster.

Se mere

Egeskov slot
Egeskov slot

På Egeskov er der noget for enhver smag. Oplev historien i slottet fra 1554, gå opdagelse i Veteran- og Falck Museet. Se de prisbelønnede haveanlæg eller besøg den store legeplads.

Se mere

Jernbanemuseet
Danmarks Jernbanemuseum

Danmarks Jernbanemuseum er en fire-stjernet turistattraktion beliggende i Odense. Museet udstiller en omfattende samling af togvogne, lokomotiver, modeller af tog og færger og andre effekter. 

Se mere

Odense Zoo
Odense Zoo
Odense Zoo er et fantastisk sted at besøge. Her finder man dyr fra hele verden, med over 2000 dyr fordelt på 147 arter. Der er nok at opleve til en spændede udflugt
Se mere

Spisesteder i omegnen

Måle Bagerbod
Måle Bagerbod

Midt i Hindsholms skønne og særprægede natur findes Måle Bagerbod. Et usædvanligt bageri, – en stemningsfuld cafe. Åbningstider tirsdag til søndag fra 8-12.

Se mere

Røgeri Hindsholm
Røgeri Hindsholm

Røgeriet er et mindre røgeri, som tidligt besluttede udelukkende at fremstille varer af ypperste kvalitet, med henblik på at levere til førende danske restauranter og butikker med gourmet udvalg.

Se mere

Restaurant Kirkeladen
Restaurant Kirkeladen

Den gamle kirkelade fra omkring 1500 tallet, indbyder til en hyggelig og af­slappende atmosfære overfor sine gæster.

Se mere

Munkebo Kro
Munkebo Kro

Munkebo Kro er en hyggelig restauranten hvor du kan nyde udsigten over Kertinge Nor og en afslappet stemning.

Se mere

Lulus Cafe
Lulus Cafe

Indrettet med henblik på, at kaffe, vin og andet godt der kan nydes i afslappede og hyggelige rammer, og med en formidabel udsigt til Kerteminde fjor.

Se mere

Kaffehuset, Johannes Larsen Museet
Kaffehuset, Johannes Larsen Museet

En vigtig del af et besøg på Johannes Larsen Museet er et besøg i den hyggelige café, Kaffehuset. Herfra er der både udsigt ud over Storebælt og til haven.

Se mere

EAT Great Northern
EAT Great Northern

Dansk-fransk kogekunst, udsøgte vine og personlig betjening med omtanke i højsædet.

Se mere

Rudolf Mathis
Rudolf Mathis

Restaurant Rudolf Mathis er en restaurant fyldt med atmosfære beliggende i det særlige fiskermiljø i hjertet af Kerteminde.

Se mere

Ristorante Firenze Pizzeria
Ristorante Firenze Pizzeria

Restaurant Firenze er en hyggelig familieejet restaurant. Den ligger i hjertet af den fantastiske havneby Kerteminde.

Se mere