BETALINGSBETINGELSER

Spar 150,- ved at booke online på:
https://www.camphverringe.dk/booking/
§ 4 Betalingsbetingelser

Forudbetaling er på 25% af totalbeløbet og betales ved booking. Restbeløbet betales seneste 28 dage før ankomst. Ved reservation senere end 28 dage før ankomst betales totalbeløbet ved booking. Ved booking af plads til egen telt eller vogn, udenfor sommersæsonen betales anden rate ved ankomst til pladsen.

Husk at det er muligt at betale online ved at logge ind med kundenummer samt bookingnummer. For onlinebetaling klik her.
BEMÆRK: Hvis betaling ikke sker rettidigt, forbeholder vi os ret til at annullere reservationen uden forudgående varsel.

§ 5 Afbestilling

§5 Afbestilling, fortrydelsesret, ændringer, aflysning og tilbagebetaling
Vi tilbyder 3 forskellige afbestillingsmuligheder. Du kan vælge mellem basic, standard eller flex. Valget skal træffes senest 7 dage fra reservationstidspunktet. I tilfælde af at der er mindre end 7 dage til ankomst, er det ikke muligt at købe en afbestillingspakke. Ændring af en reservation betyder annullering, ændring af indkvarteringstype eller datoerne for dit ophold, fratrukket antal af gæster eller annullering af yderligere køb. Vi gør opmærksom på, at standard og flex er en dynamisk service, som udregnes efter det samlede beløb for dit ophold.

Fravalg af afbestillingspakken: Hvis du ikke køber en afbestillingspakke, har du ikke mulighed for at ændre din booking, bortset fra antal personer eller flytning af reservationen med en dag eller to, hvor det samlede beløb ikke ændres. Du er forpligtet til at betale det fulde beløb for opholdet, selvom du afbestiller.
Basis afbestillingspakke: Her får du mulighed for at ændre boligtype eller flytte bookingen til helt andre datoer. Hvis du ikke har en bestemt dato, du ønsker at flytte dit ophold til, har du med Basis afbestillingspakken mulighed for at lade pengene ligge og så bruge dem på et senere tidspunkt i indeværende år. Pengene kan ikke udbetales og kan kun bruges til at betale for et nyt ophold i indeværende år. Der fratrækkes et ekstra administrationsgebyr på 250 kr., når der foretages en ny booking af de resterende penge. Basis pakken kan ikke bestilles til sæsonpladser. Pakken koster 100 kr
Standard afbestillingspakke: Med standard kan du også ændre eller afbestille op til 30 dage før ankomst. Vi gør dog opmærksom på, at der er et administrationsgebyr på 150 kr. pr. ændring/afbestilling, pr. booking. Ændringer af opholdet kan kun foretages telefonisk eller skriftligt og er først gældende fra den dag, det er modtaget i receptionen. Prisen på standard afbestillingspakken refunderes IKKE ved ændring eller aflysning. I tilfælde af afbestilling med mindre end 30 dage til ankomst, vil der ikke blive foretaget nogen tilbagebetaling. Standardpakken kan ikke bestilles til sæsonpladser. Pakken koster 10% af den samlede bookingpris.
Flex afbestillingspakke: Med Flex kan du ændre og afbestille helt frem til klokken 12.00 dagen før ankomst. Vi gør dog opmærksom på, at der er et administrationsgebyr på 150 kr. pr. ændring/afbestilling, pr. booking. Ændringer af opholdet kan foretages telefonisk eller skriftligt og er først gældende fra den dag receptionen modtager dem. Prisen på Flex-pakken refunderes ikke i tilfælde af ændring eller aflysning. Flex-pakken kan ikke bestilles til sæsonpladser. Pakken koster 15% af den samlede bookingpris.

Hvad gælder, hvis du ønsker at afbryde dit ophold? Er du påbegyndt dit ophold, og du af en eller anden grund er nødt til at afbryde det, refunderes der ingen penge, uanset om du har valgt standard eller flex. Her anbefaler vi i stedet at tjekke, om din egen rejseforsikring dækker det.
Under opholdet: Ved akut sygdom, ulykke eller dødsfald i den nærmeste familie skal du være opmærksom på at være dækket af din private rejseforsikring. Vores afbestillingsbeskyttelse dækker IKKE hvis du bliver nødt til at afbryde dit ophold.
Fortrydelsesret og refusion: Vi gør opmærksom på, at din reservation ikke er omfattet af forbrugeraftalelovens regler om fortrydelsesret. Salg af overnatning (sommerhuse, sommerhuse, camping mv.) er omfattet af en særlig undtagelsesbestemmelse i forbrugeraftalelovens § 18, stk. 12. Den foretagne reservation er således ikke omfattet af 14 dages fortrydelsesret.
Fortrydelsesret og refusion
Vi gør opmærksom på at jeres booking ikke er omfattet af Forbrugeraftalelovens regler om fortrydelsesret. Salg af overnatning (hytter, sommerhuse, camping mm.) er omfattet af en særlig undtagelsesbestemmelse i Forbrugeraftalelovens prgf 18 stk 2 nr 12. Den foretagne booking er således ikke omfattet af en 14 dages fortrydelsesret.

Spar 150,- ved at booke online på:
https://v3.onlinebooking.dk/v3bogebjer

Forudbetaling er på 25 % af totalbeløbet og betales ved booking. Restbeløbet betales seneste 28 dage før ankomst. Ved reservation senere end 28 dage før ankomst betales totalbeløbet ved booking. Ved booking af plads til egen telt eller vogn, udenfor sommersæsonen betales anden rate ved ankomst til pladsen.

Husk at det er muligt at betale online ved at logge ind med kundenummer samt bookingnummer via https://netbooking.compuweb.dk/netbooking.asp?site=bogebjer&state=142&sprog=DK

BEMÆRK: Hvis betaling ikke sker rettidigt, forbeholder vi os ret til at annullere reservation uden forudgående varsel.