Familiecamping på Fyn

Familieferie ved strand og pool. Giv familien en sjov ferie med masser af oplevelser i det fri.

Perfekt familieferie midt i Danmark

Camp Hverringe ved Kerteminde på Fyn er det oplagte udgangspunkt for en familieferie i den lyse danske sommer. Vi ligger midt i landet og med vores placering blot 25 kilometer fra motorvejen nås vi hurtigt fra både Jylland og Sjælland.
En familieferie på Camp Hverringe er fyldt med aktiviteter for hele familien. Vi har både sportsaktiviteter på pladsen og vandaktiviteter på havet, og så er der naturligvis fri adgang til vores pool i dennes åbningsperiode (a+b periode).
Vi kan desuden byde på discgolf, clockgolf, dyrefold, legeplads, trampolin og hoppepude, og hvis familieferien også skal bestå af lidt ny viden, får vi besøg af en naturvejleder, som fortæller om spændende dyr og oplevelser i skoven og i havet.

Se aktivitetskalender »Se aktiviteter på pladsen »

Oplevelser for hele familien

Under en familieferie på Camp Hverringe kan I vælge mellem flere forskellige overnatningstyper. Vi har pladser i flere kategorier til campingvogne, telte og autocampere samt hytter og safaritelte, og hvis børnefamilien ønsker en plads tæt ved legepladsen, har vi også pladser, hvor børnene kan gå på legepladsen uden at skulle passere vejen. I kan også prøve en sjov nat i vores Stærekasse eller shelter.
Hold familieferien på Camp Hverringe og få en ferie, som hele familien vil elske.

Se priser og tilbud »Se prisliste »Se pladstyper»