Pladskategorier

På Camp Hverringe har vi seks forskellige kategorier af pladser; teltpladser, teltpladser med strøm, standardpladser, B, A og A+pladser. Nedenunder ses en beskrivelse af hver kategori.

Pladsoversigt »

Teltplads

På Camp Hverringe kan du ligge i telt og falde i søvn til bølgens brusen. Vores teltplads ligger placeret i kortets øverste venstre hjørne ned mod vandet. Du må slå dit telt op hvor du vil, samt parkere dit køretøj ved siden af, så længe brandvæsenets afstandskrav; 3 meter imellem hver enhed, overholdes. Bemærk det er ikke tilladt at sove i sin bil på teltpladserne, ønsker man dette, skal man booke en alm. plads til enten autocamper eller campingvogn.

Vi har vi også teltpladser bagerst på pladsen, ved siden af vores hestefold. Disse pladser kan ikke bookes online.

Ferie i telt »

Teltplads med strøm

Vi tilbyder også teltpladser med egen strøm. Disse pladser ligger i pladsens sydøstlige hjørne og kan til forskel fra almindelige teltpladser bookes online. Vi har også teltpladser med strøm, med en fantastisk udsigt udover Storebælt. Teltpladser med strøm, er markeret med gråt og har alle nr. 400 et-eller-andet. I højsæsonen har vi også teltpladser med strøm bagerst på pladsen, ved siden af vores hestefold. Disse pladser kan ikke bookes online.

Ferie i telt »

Autocamperplads med udsigt

Pladserne har strøm og der er placeret et bord/bænkesæt på pladsen. De er også befæstede. Dog er der på disse pladser ikke plads til at slå et fortelt op. Ønsker man at holde på disse pladser med en campingvogn, skal man være opmærksom på, at udover der ikke er plads til fortelt, er det heller ikke muligt, at have sin bil holdende på pladsen. Denne SKAL parkeres på vores parkeringsplads udenfor bommen.

Ferie i autocamper»

Standardplads

Alle Camp Hverringes standardpladser har strøm og er markeret med røde tal på kortet. Alle standardpladser er ca. 10 x 10 meter og er placeret overalt i landskabet. Enkelte standardpladser har afløb, eller vand og afløb. Pladserne med afløb har en gul baggrund og dem med vand og afløb grøn baggrund. Kommer du i en autocamper skal du kigge efter de runde symboler som markere at pladsen er befæstet.

Ferie i autocamper»Ferie i campingvogn»

B pladser

Camp Hverringes B-pladser er til dig der ønsker at ligge i 1. række til legepladsen eller med en lidt bedre udsigt end fra en standardplads. Vores B-pladser er dem med sorte tal. Enkelte B-pladser har også enten afløb eller vand og afløb. Dem med afløb har gul afløb og dem med vand og afløb har grøn baggrund. Enkelte B-pladser er også komfortpladser, disse pladser en omkring 140m2, hvilket gør det muligt at campere med en vogn der er lidt større end sædvanligt. Disse pladser har grå baggrund. Enkelte standardpladser har afløb, eller vand og afløb. Kommer du i en autocamper skal du kigge efter de runde symboler som markere at pladsen er befæstet.

Ferie i autocamper»Ferie i campingvogn»

A pladser

Ønsker du at ligge tæt på vandet skal du booke en A-plads. Camp Hverringes A pladser ligger i det sydøstlige hjørne af pladsen, hvor der er bedre udsigt til solopgang over Storebælt, eller tæt på Bøgebjeg Strand. A-pladser er markeret med lilla skrift. Enkelte A-pladser har vand og afløb og enkelte kan betegnes som komfortpladser, hvilket vil sige at de, udover vand og afløb, også er mindst 140 m2. Disse pladser er markeret med grå baggrund. Gul baggrund betyder afløb og grøn baggrund betyder vand og afløb. Kommer du i en autocamper skal du kigge efter de runde symboler som markere at pladsen er befæstet.

Ferie i autocamper»Ferie i campingvogn»

A+pladser

Ønsker du en plads i 1. række til vandet, eller ønsker du bare at vågne op til en dejlig udsigt, så skal du vælge en A+plads. Disse pladser er markeret med blå skrift. Enkelte A+-pladser har afløb og enkelte har vand og afløb. Gul baggrund markere en plads med afløb og grøn baggrund markere vand og afløb. Enkelte kan betegnes som komfortpladser, hvilket vil sige at de, udover vand og afløb, også er mindst 140 m2, disse er markeret med grå baggrund. Kommer du i en autocamper skal du kigge efter de runde symboler som markere at pladsen er befæstet.

Ferie i autocamper»Ferie i campingvogn»