Autocamper på CAMP HVERRINGE

Her på Camp Hverringe tilbyde vi rigtigt gode forhold for autocampere. Vi har befæstede pladser fordelt over hele pladsen lavet til autocampere. Både ved legepladsen og ved den meget populære beliggenhed på bakketoppen, med udsigt over Storebælt og Romsø.

NYT 2017

Vi er netop påbegyndt arbejdet med 3 helt nye Stellplätze i første række til vandet.

________

Vores nye tømmeplads er lige til at køre ind på og gør arbejdet med at servicere autocamperen til en leg. Som den første campingplads i Danmark, har vi også fået opstillet en CamperClean automat, der klare hele arbejdet med at tømme kassettetoiletter og påfylde væske helt automatisk. Vi har alt du har behov for på en autocamper campingplads.

Kig efter de runde symboler ved pladsnumrene på vores pladskort, den grønne baggrund ved nummeret inddikere vand og afløb.

Ved alm. overnatninger inde på pladsen, kan I vælge at booke en alm. plads på lige fod med andre campister, vælge en af vores specielle autocamperpladser, ved vandet eller en stell-platz, som er specielle pladser tæt på servicebygningerne, hvor man deler plads med en anden autocamper og derfor kun betaler det halve pladsgebyr. Bemærk, at Stellplätze ikke kan bookes i højsæsonen. 

Pris på Stellplatz:
DKK 225,- pr. nat for 2 voksne, inkl. strøm
DKK 155,- pr. nat for 2 +55'ere, eksl. støm

Kommer I kun forbi på et kort besøg fra kl. 20 til kl. 10 tilbyder vi også Quickstop, både indenfor bommen og på vores parkeringsplads.

QUICKSTOP inkl. 2 personer, ekskl. strøm FRA Fra kl. 20.00 til 10.00

Quickstop indenfor bommen, på udvalgt pladser 

Autocamper på P-plads  

Kun muligt en enkelt nat.

Tilkøb til Quickstop:

Strøm

Adgang til pladsen og servicebygninger

Tømning/påflydning af spildevand + CamperClean

Ekstra voksen til Quickstop
Ekstra barn til Quickstop

150


75

 

35

Se dagspriser

50 + 10

70
50

 

VI HAR IØVRIGT PLADS TIL ALLE STØRRELSER AUTOCAMPERE.