Camping med fiskeri - Prøv en fisketur med guide

Camp Hverringe ligge ned til Bøgebjerg Strand og ud til Storebælt, dette er et område med fantastiske fiskemuligheder. Men hvis man ikke kender området er det måske ikke så let at finde de bedste steder at fiske, derfor har vi indgået et samarbejde med Fiskeguide Thomas Matzen, som kender området særdeles godt, så prøv en:

 

Guidet fisketur på Hindsholm.

Er du som gæst på camping pladsen, i tvivl om de gode pladser på fynshoved efter havørred. Så har du her muligheden for, at få dem forevist.  Jeg vil tage dig/jer med rundt på 3-5 pladser, som fungerer for den rette årstid. Vi vil mødes på campingpladsen efter aftale, hvor vi vil kører mod pladserne og fiske dem af, i håbet om en stor fin blank havørred.

I de varme sommermåneder hvor hornfisken kommer tæt på kysten, er dette også en oplagt tur, til at tage ens børn med, da de vil have en stor chance for, at fange hornfisk i den periode. 

Fiske grej skal du/I selv medbringe.

Turen er tilegnet : Fluestang, Bombarda, Spin, Flåd.

Waders påkrævet på nogen pladser.

 

Pris pr. person 500,- + kørsel

Børn under 14 gratis i følge med en voksen.

 

Om mig selv:

Jeg er lokalguide og har fisket i mere end 25 år. Tilknyttet Ækvator sport (Odense) hvor jeg afholder kurser og arrangerer fiske ture.

For at sikre, at alle får mest muligt ud af denne, tur har jeg sat antal deltagere til max. 6 personer. Dog er det med forbehold.

Hvis I har spørgsmål kan jeg kontaktes på:  thomasmatzen@hotmail.com

Knæk og bræk