GENERELLE BETINGELSER

Lejebetingelser:

Ankomst- og afrejsetidspunkter udlejningsenheder
Ankomst/nøgleudlevering fra       kl. 15.00 
Afrejse/nøgleaflevering senest     kl. 11.00
Ankomst- og afrejsetidspunkter for pladser og teltpladser
Ankomst fra                               kl. 14.00 
Afrejse senest                            kl. 12.00  
Bemærk: Ankommer du udenfor vores åbningstid, kan du altid tjekke ind via vores self-tjek in (ikke udlejningsenheder) eller via vagttelefonen indtil kl. 23.00. Du er også altid velkommen til at kontakte receptionen, så gør vi ankomstmateriale klar til dig. Se evt. aktuelle åbningstider her.
Bemærk! Reservationen bortfalder hvis De ikke ankommer på ankomstdatoen eller pr. telefon har aftalt andet ankomsttidspunkt.
 
Inventar for udlejningsenheder
Alle udlejningsenheder har dyner og puder samt havemøbler og grill. Enhederne med køkken er udstyret med diverse køkkentilbehør. Hytterne og campingvognene har fladskærmstv.
 
Pladser
Alle strømpladser har 10-16 amp. Teltpladser uden strøm ligger i et åbent unummereret  grønt område.
 
Huskeliste for udlejningsenheder
• I skal selv medbringe sengelinned, håndklæder, viskestykker, karklude, sæbe, toiletpapir og opvasketabt til de udlejningsenheder med opvaskemaskine. Bemærk! Det er ikke tilladt at benytte hovedpude, dyne m.m. uden at bruge sengelinned. Vi forbeholder os ret til at kræve et gebyr for vask af disse, hvis det konstateres, at dette har fundet sted. 
• Der må ikke ikke medtages husdyr i udlejningsenhederne, med mindre der er booket en speciel enhed til dette.
• Rygning er ikke tilladt i udlejningsenhederne, hvis der ryges i en udlejningsenhed, kan lejer blive påkrævet et beløb for eventuel ekstra rengøring.
• Slutrengøring er inkluderet i prisen, men opvask, tømning af evt. opvaskemaskine og generel oprydning inde og ude skal altid foretages af gæsten.
 
Forbrugsomkostninger
Prisen på det lejede inkludere, strøm, miljøgebyr, varmt vand i køkken og bad samt fri entre i poolområdet i dennes åbningsperiode.
 
Priser for leje af høj stol, weekendseng, linnedpakke m.v. (bør forudbestilles, grundet begrænset antal)
 
                                              Dag Uge
Høj stol:                                  kr. 35,00 kr. 150,00
Weekendseng                          kr. 35,00 kr. 150,00
Linnedpakke inkl. Håndklæder   kr. 85,00 kr. 85,00
Eget badeværelse                    kr. 165,00 kr. 1100,00
Ekstra køleskab uden fryser      kr. 55,00 kr. 300,00
Borde bænkesæt                      kr. 35,00 kr. 150,00
 
Generelle regler for Camp Hverringe:
Lejer er forpligtet til at overholde bestemmelserne i campingreglementet..
Der skal være ro på pladsen mellem kl. 23.00-07.00
Der må KUN parkeres én bil ved hver enhed, både på trailer skal booke en bådplads separat til dette.
Får i gæster på Camp Hverringe, skal de parkere på gæsteparkeringen samt melde deres ankomst i receptionen og betale dagsbillet. Ikke betalende besøgende bortvises omgående.
 
Generelle betingelser i forbindelse med køb af ophold på Camp Hverringe
§ 1 Deltagere / anvendelse
Udlejningsenheden må ikke bebos eller anvendes af flere personer end det indtastede antal personer ved booking, hvilket inkluderer børn. Aftale om at holde sammenkomster med flere personer end angivet ved booking skal ind indgås med udlejer. Hunde skal være anmeldt og påført faktura.
 
§ 2 Rengøring og skader
Lejer er forpligtet til at renholde det lejede og skal ved lejemålets afslutning efterlade dette i ryddelig stand. Affald i affaldscontainer, evt linned samles på gulvet, køleskab og fryser tømmes og tørres af, service vaskes op og stilles på plads. Ovn og komfur er rengjort efter brug, døre og vinduer er lukkede, alle møbler og service er i udlejningsenheden som ved ankomst. Endelig slutrengøring foretages af Camp Hverringe evt. mod gebyr ved 1-2nætter. Lejer er ligeledes forpligtet til at erstatte alle selvforvoldte skader. Skulle der opstå skader, er lejer forpligtet til omgående at underrette Receptionen om dette. Udlejer forbeholder sig retten til at eftersende regning i tilfælde af skader, bortkommet inventar eller generelt misligholdelse. 
Hvis eventuelle nøgler til udlejningsenhed bortkommer, betales der før afrejse et gebyr på kr. 500,00
 
§ 3 Reklamationer
Evt. reklamationer i forbindelse med opholdet skal straks meddeles i Receptionen.
 
§ 6 Force majeure
Lejeaftalen kan opsiges uden varsel fra Camp Hverringes side, som følge af force majeure, strejke, og epidemiske sygdomstilfælde el. lign.
 
§ 7 Kommunikation og markedsføring
Lejers kontaktoplysninger er fortrolige og videregives ikke til andre, Camp Hverringe må benytte dine kontaktoplysninger til markedsføring af relevante tilbud og ydelser via e-mail og sms.
Du har til enhver tid mulighed for at fravælge at modtage informationer fra Camp Hverringe ved at sende en mail til info@camphverringe.dk
 
§ 8 Ungdomsgrupper
Aldersgrænse på minimum 20 år for grupper fra/på 3 personer og opefter. Dette gælder naturligvis ikke for unge mennesker der holder ferie med deres forældre/familie eller 2 unge mennesker, som vil leje noget sammen. Der kan ved forudgående aftale med Camp Hverringe laves særlige aftaler for grupper under 20år, dette gøres ved direkte kontakt til receptionen. Kontrolbesøg kan forekomme.
 
§9 Trykfejl
Der tages forbehold for evt. billed- og trykfejl.
 
§ 10 Insekter/smådyr
Camp Hverringe gør særligt opmærksom på, at campingpladsen ligger i et naturområde. Naturligvis kan der forekomme insekter og andre smådyr. Dette er en naturlig del af campingpladsens omgivelser og derfor ikke noget Camp Hverringe kan gøre noget ved. Skulle der forekomme et ekstremt insektangreb i udlejningsenheden, eller på den lejede plads, kontakt da Camp Hverringe, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.