Romsøhytter - Luksushytter på Fyn

En uge i Romsøhytterne er en luksus for hele familien.

Luksushytten er indrettet med to separate dobbeltværelser, to spændende hems sovepladser helt oppe under loftet, køkken og opholdsrum samt badeværelse. I opholdsrummet er der Fladskærms-TV og DVD-afspiller. Køkkenet er udstyret med glaskeramisk komfur, opvaskemaskine, køleskab med fryser, elkedel, kaffemaskine og alt hvad du skulle for brug for i køkken udstyr. Desuden er der en dejlig terrasse med borde og stole, havegrill og markise, der skærmer når solen bliver for kraftig. Se plantegning over hytten HER 
Se inventarliste HER

Hytterne ligger i behagelige omgivelser, der skærmer til den øvrige campingplads. Området foran luksushytterne er lige blevet tilplantet og er endnu ikke i brug, så der er rigtig god plads til leg og spil. 

 

Alle luksushytter er røgfri. Hytteophold med hund er kun muligt i enkelte hytter, og man bedes venligst kontakte receptionen for ophold med hund.

Når I lejer jer ind i luksushytterne på campingpladsen er alt inkluderet. Overnatningsgebyr, miljøafgift, strøm, fri adgang til badeland samt slutrengøring ved mere end 2 overnatninger. 
Der er dyner og puder i hytten, men I skal selv medbringe sengelinned. Linned kan også lejes i receptionen hvis nødvendigt. Det er en god idé at bestille i forvejen.

Se vores hyttepriser

en.