Aktiviteter for børn

OPDAGELSE UNDER OVERFLADEN PÅ UNDERVANDSSTIEN

De fleste natur-stier er i vores skove. Det er her vi vandrer rundt og følger røde eller gule pletter på træerne og skilte, for på den måde at lære lidt mere om naturen. Men hvorfor ikke gå på vandretur på en natursti under havoverfladen?
På med maske, snorkel og svømmefødder og følg Danmarks første undervandssti rundt i et stort afmærket område.

Stien finder du 200 meter syd for camping området ved stranden. Stien går fra vandkanten til sælstenen – ca 400 meter. Stien er markeret med dykkerflag. På stien møder du undervandsinformation og ting du må røre ved under vandet.

Stien leder dig over sandbund, ålegræseng, muslingebanke og gennem tangskov. Pludselig opdager du et sunkent skib og den kæmpestore sælsten og måske støder du på havkongens slot. Det gælder om at bruge alle sanser og få øje på detaljerne. Et par øjne stikker op over sandbunden og afslører en nedgravet fladfisk, tangnålen falder fuldstændig sammen med ålegræs. vi er på besøg i fiskenes verden og lader os fascinere af deres måde at bevæge sig på og evne til at camouflere sig og alle kan være med!

Stien er gratis at benytte og er både for begyndere og øvede.
Undervandsstien åbner sidst i maj igen.

Klik her og se en lille film om en verden under overfladen.

NYHEDER

HAV- ELLER DYKKER-AKTIVITETER på pladsen alle hverdage i højsæsonen

Både børn og voksne, øvede eller nybegyndere har i år muligheden for at udforske livet under overfladen.

Havbiolog Søren Larsen kendt fra TV2s Fyn Under Overfalden, har waders med helt ned til 3 år, når han laver Strand og Fiskerisjov hver tirsdag og torsdag.

Fyns Dykkercenter arrangere snorkel og dykker aktiviteter for børn fra 8 års alderen. De øvede dykkere kan komme med på undervandsjagt og guidede ture.

 

Dykkerdrømme?

Fyns Dykkercenter gør dig dykkerklar mens du holder ferie. Tag for eksempel PADI eller SSI certifikat.

Pris pr. person KUN kr. 3495

Camp Hverringe DykkerResort | Blæsenborgvej 200 | 5380 Dalby/Kerteminde | Tlf. +45 65 34 10 52 | Fax. +45 65 34 11 52 | info@camphverringe.dk